Com ens adaptem al canvi climàtic?

Convocatòria procés de participació a l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic 2013-2020.

El Pla de Govern 2011-2014 estableix el compromís d’impulsar polítiques ambientals i de lluita contra el canvi climàtic, en coherència amb els compromisos que la Unió Europea ha adquirit en matèria de canvi climàtic.

El mateix Pla de Govern recull la necessitat que Catalunya disposi d’una planificació en matèria d’adaptació i entre les actuacions a desenvolupar inclou l’elaboració de l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic 2013-2020 (ESCACC), per tal d’identificar les zones i activitats sotmeses a un major risc a causa dels canvis del clima, plantejar accions per a l’adaptació i esdevenir, en conseqüència, menys vulnerables.

El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Direcció General de Polítiques Ambientals, ha estat treballant en l’elaboració de l’ESCACC.
Per tal de mostrar els resultats d’aquest treball i recollir opinions, esmenes, suggeriments i comentaris, s’han programat diverses sessions de debat territorials, obertes a tothom.
Si esteu interessats en assistir-hi, només cal que curseu la vostra inscripció al següent CLIC.

Al Web de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic hi ha un formulari de propostes en línia, que romandrà operatiu fins el proper 31 d’octubre, per tal que, qui ho desitgi, pugui fer arribar les seves observacions, esmenes i suggeriments, abans de la celebració de les sessions de debat territorials. Podeu accedir-hi al següent CLIC.

(Imatge: ESCACC 2013-2020)

Documents adjunts Com ens adaptem al canvi climàtic?:
Publicat el 12 de setembre del 2012