CONDICIONS AVANTATJOSES EN ASSEGURANCES

L’ICOG signa un acord amb Adartia GlobaL Correduría de Seguros.

Els col·legiats de lICOG ja podeu aprofitar les condicions especials en contractar productes asseguradors a través d’Adartia Global Correduría de Seguros:

AUTO: multitarificador amb les principals companyies del mercat i treball constant per part dAdartia per obtenir les ofertes més adequades per a cada perfil de risc.

LLAR: multitarificació i fins el 31/12/2013 oferta especial per millorar la tarifa de lassegurança de qualsevol pis, que es realitzi com a col·legiat de l’ICOG.

SALUT: assegurança dassistència sanitària de quadre mèdic des de 34,51/mes sense copagament i amb possibilitat dincloure cobertura datenció bucodental.

ASSISTÈNCIA EN VIATGE: per aquells col·legiats que per motius laborals es tinguin que desplaçar una breu temporada a lestranger.

ACCIDENTS: producte col·lectiu dadhesió voluntària per mòduls a partir del qual es pot tenir cobertura 24 hores per 34,95/any.

VIDA: producte col·lectiu dadhesió voluntària de fàcil contractació.

INCAPACITAT TEMPORAL: per autònoms amb possibilitat de contractació amb franquícia de 7, 15, 30 dies o sense aquesta.

LICOG posa a disposició dels col·legiats un equip de professionals dADARTIA, tant per aquests com per altres productes asseguradors.
CONTACTE: 902 107 914 o contratacion@adartia.es  

Amplia la informació AQUÍ.

(Font: Web ICOG)

Publicat el 8 de juliol del 2013