CONFERÈNCIES MINERALÒGIQUES DE TARDOR

Cicle de xerrades organizat pel Grup Mineralògic Català.

I. Espais insòlits del patrimoni geològic català. A càrrec del nostre company Sr. Isaac Camps, Geòleg, editor científic i guia de camp. Divendres 19 d’octubre.

II. La explotación humana de los recursos de la Franja Pirítica Ibérica. A càrrec del Dr. Andrew Hunt, del Departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de Sevilla, i membre del Grup d’Investigació Atlas. Divendres 26 d’octubre.

III. El Geoparc de la UNESCO de la Conca de Tremp-Montsec. Gènesi del geoparc, recursos geològics i mineralògics i perspectives de futur. A càrrec del Sr. Guillem Puras, Enginyer Agrònom i Coordinador d’aquest Geoparc. Divendres 16 de novembre.

IV. La història que expliquen els minerals de les Guilleries. Mineralitzacions i textures minerals de la zona. A càrrec de la Dra. Mercè Corbella, del Departament de Geologia de la Facultat de Ciències de la UAB. Divendres 23 de novembre.

V. Un viatge dins de la Col·lecció del Museu Mollfulleda d’Arenys de Mar. Anecdotari i observació “de visu” de peces seleccionades de la col·lecció. A càrrec del Dr. Marc Campeny, conservador de Mineralogia del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i col·laborador del Museu de Mollfulleda. Dissabte 1 de desembre.

Es pot consultar el programa detallat amb horaris i llocs de celebració accedint al següent ENLLAÇ.

 

(Font: ICHN)

Documents adjunts CONFERÈNCIES MINERALÒGIQUES DE TARDOR:
Publicat el 18 de octubre del 2018