CONTRACTA UN ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES

Aprofita les noves eines de la UB i la UAB.

Necessites contractar una persona per ajudar-te en la teva feina diària? Tens un projecte d’investigació que t’agradaria fer però no tens temps per dur-lo a la pràctica?

COLGEOCAT et proposa que aprofitis els avantatges que tofereixen la  Facultat de Geologia de la UB i la UAB, acollint un ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES.

COM? Amb les noves eines de gestió de pràctiques.

La plataforma GIPE (Gestió Integral de Pràctiques Externes) és una eina de la Universitat de Barcelona de gestió de les pràctiques d’estudiants en empreses i institucions. Aquesta nova aplicació serveix de plataforma única d’enviament d’ofertes de pràctiques, facilita els processos  d’acolliment d’estudiants en pràctiques, permet tramitar convenis de  pràctiques, així com consultar els convenis i pràctiques actius. Els usuaris són els estudiants, les empreses i institucions i el personal administratiu i docent de la UB.

La Facultat de Geologia de la UB ja està integrada a GIPE. Es pot accedir a l’aplicació clicant AQUÍ o bé des de FEINA UB.

En el cas de la UAB el Treball Campus és el seu portal d’ocupació, que utilitza la plataforma NEXUS, i al qual es pot accedir des del següent ENLLAÇ.

És molt senzill i de bon segur trauràs profit. Contractaràs i promocionaràs estudiants i els ajudaràs en la seva aproximació al món laboral.

T’interessa?

Publicat el 16 de octubre del 2015