CRIMEN Y TELÓN, 20% DE DESCOMPTE AMB EL COLGEOCAT

20% DE DESCOMPTE PERMANENT PER A TOTES LES FUNCIONS.

La companyia de teatre, humor i música Ron Lalá presenta el seu nou espectacle, una paròdia de la precària situació actual de les arts i la cultura al nostre país (i en el món) i un homenatge al teatre (i altres arts escèniques) en les seves diverses èpoques, nacions i estils, a través de les diverses escenes que, a manera de trencaclosques, van configurant el gran enigma.

Tot plegat embolicat en l’aroma del gènere negre més crepuscular i poètic, amb referències a la literatura de Poe, Conan Doyle, Chesterton, Hammett, Chandler, Christie, Highsmith… i el gran cinema del gènere.

Un laberint d’intrigues i riallades servit per cinc actors-músics. Un thriller amb música en directe, a contrarellotge i a temps real que converteix als espectadors en testimonis i sospitosos del major magnicidi de la història de les taules: qui ha matat el teatre?

El Teatre ha mort i el detectiu Noir ha de descobrir a l’assassí abans que l’Agència Anti Art reveli el secret del seu fosc passat. Per això recorrerà la història del Teatre a la recerca de veritats ocultes mentre una xarxa de misteriosos personatges conspiren a l’ombra. Una recerca contrarellotge en què l’assassí podria ser qualsevol. Fins i tot els mateixos espectadors.

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu veure aquest espectacle al Teatre Poliorama de Barcelona aprofitant el 20% de descompte. Descompte vàlid per a totes les funcions, a totes les zones.

Aprofiteu aquesta oportunitat!

Només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.

(Imatge: Crimen y Telón, D.Ruiz)

Publicat el 18 de abril del 2019