Cum Laude a la tesi doctoral del nostre company Pere Mascareñas

El passat 18 de gener, el nostre company Pere Mascareñas, va fer la lectura de la seva tesi doctoral a la Facultat de Geologia de la UB.

Sota el títol "Característiques i inundabilitat per rierades sobtades (flash flood) als torrents costaners del nord del cap de Creus", la tesi doctoral presentada per Pere Mascareñas va ser distingida amb Cum Laude per unanimitat.

La defensa del treball va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Geologia de la UB, davant un tribunal constituït pel Dr. Andrés Díez, del Instituto Geológico y Minero de Madrid; el professor Dr. Jean-Louis Ballais, de la Universitat d’Aix en Provence; i la Dra. Glòria Furdada, de la Facultat de Geologia de la UB.

Es tracta d’un treball que contempla molts aspectes de les rierades i de les inundacions en les conques dels termes municipals de Portbou, Colera, Llançà i el Port de la Selva.

Des de COLGEOCAT agrair al Pere Mascareñas que hagi cedit al col·legi un exemplar íntegre del text, acompanyat de gràfics, taules i fotografies, així com la cartografia d’inundabilitat, per a que pugui ser consultat per tot aquell que estigui interessat.

La nostra més sincera enhorabona pel treball i el reconeixement obtingut.

(Imatge facilitada per P. Mascareñas)

Publicat el 15 de febrer del 2012