CURS COLGEOCAT LÍDER-COACHING TÈCNIC

Vols potenciar la teva carrera professional en les àrees de lideratge, direcció, gestió i desenvolupament d’equips humans?

COLGEOCAT ofereix aquest curs a tots aquells professionals que vulguin desenvolupar i potenciar les seves capacitats de lideratge, tant en l’àmbit professional en les àrees de direcció, gestió i desenvolupament de persones, com en l’entorn personal de relacions socials, integrant el Coaching en el pla estratègic.

El programa del curs es desenvoluparà en 4 sessions, combinant la formació teòrica i conceptual amb tècniques de simulació, role playing i pràctica d’habilitats.

El contingut del curs s’estructura en 4 grans blocs:
– Introducció al Coaching: què és, per a què serveix i per què transforma persones i organitzacions cap a la millora contínua i la potenciació del talent i l’acompliment;
– Habilitats i competències del Coach;
– Procés de Coaching;
– Líder-Coach i Coaching d’equips.

El curs tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre i el 3 i 4 de desembre del 2012, en horari de tarda de 16:00 h. a 20:00 h. a la Sala de Juntes de la Facultat de Geologia de la UB (c/Martí i Franqués, s/n, Barcelona).

El preu de l’assistència serà de 160 pels col·legiats de COLGEOCAT, 80 pels col·legiats a l’atur i de 250 pels no col·legiats.

Podeu consultar la informació detallada al següent CLIC.

Inscripcions: si esteu interessats en assistir només cal que curseu la vostra inscripció al següent CLIC i ens feu arribar el comprovant de pagament (nº compte Caixa Catalunya: 2013 0010 92 0202286125) al correu electrònic info@colgeocat.org o bé al fax 933 250 506.

AFORAMENT LIMITAT PER RIGURÓS ORDRE D’INSCRIPCIONS.

Documents adjunts CURS COLGEOCAT LÍDER-COACHING TÈCNIC:
Publicat el 31 de octubre del 2012