CURSA INTERCOL·LEGIAL

Èxit de participació a la Vª Edició.

Dissabte 24 de maig, a les 9 h., es donava el tret de sortida a la V Cursa Intercol·legial, que enguany ha aplegat gairebé 350 corredors. S’iniciava així un recorregut de 5 km. per la categoria infantil i de 10 km. pels adults.

Un any més, 13 col·legis professionals, entre ells COLGEOCAT, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l’esport.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la convocatòria va rebre el recolzament de diferents entitats i empreses.

Enguany COLGEOCAT ha tornat a fer un gran paper aconseguint un podi en la categoria infantil amb en Marti Tarragón Albó com a 3r classificat, amb un temps de 21’44".

En la categoria d’adults, destacar el paper d’Emilio Orejudo que va fer un  temps de 3828, classificant-se en  la categoria sènior masculí.

Felicitats a tots els guanyadors i la nostra enhorabona a tots els corredors del COLGEOCAT, per la seva participació, implicació i pel gran paper que van fer.

Podeu consultar la classificació infantil i adults clicant AQUÍ.