CURSOS EXPLORA UCEN 2018

25a edició de la Universitat Catalana d’Estiu de la Natura.

LExploratori dels Recursos de la Natura organitza novament els cursos EXPLORA corresponents a la 25a edició de la Universitat Catalana dEstiu de la  Natura (UCEN 2018), que tindrà lloc a Berga del 9 al 18 de juliol de  2018.

Es tracten d’activitats enfocades a oferir als assistents l’oportunitat de participar i conèixer projectes de recerca que s’estiguin duent a terme, fent experiments vinculats amb els recursos que ofereix la natura. Es combinen les classes teòriques amb les sortides de camp en el marc natural extraordinari de la comarca del Berguedà.  

Els cursos són adreçats a estudiants universitaris, professorat de Secundària (tecnologia, matemàtiques, ciències experimentals…), ensenyants de ciències naturals i ciències socials, professionals relacionats amb el medi ambient i les ciències de la Terra, i amants de la natura en general.

Totes les activitats es troben incloses a la Xarxa Vives d’Universitats i gaudeixen de reconeixement de crèdits ECTS. Així mateix, són activitats incloses en el Pla de Formació Permanent del professorat del Departament dEnsenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Es pot consultar tota la informació detallada accedint al PROGRAMA així com al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: Exploratori dels Recursos de la Natura)

Publicat el 14 de maig del 2018