DARRERES PLACES DISPONIBLES

Curs d’Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats.

Queden poques places per participar en la quarta edició del curs dESPECIALISTA EN INVESTIGACIÓ I RECUPERACIÓ DAIGÜES SUBTERRÀNIES I SÒLS CONTAMINATS.

Es tracta d’un curs ONLINE de 14 crèdits ECTS, amb titulació UB, que s’inicia el 2 d’octubre del 2017 i que simpartirà en castellà.

El curs està plantejat des dun punt de vista pràctic, per a aprendre a afrontar les diferents etapes dun procés de recuperació ambiental del subsòl, i dissenyat amb lobjectiu dadaptar-se a les necessitats de la professió des del punt de vista normatiu i sobretot incorporant els avenços tècnics i científics i les novetats comercials.

Comptarà amb un quadre docent amb àmplia experiència en el sector, procedent de la consultoria ambiental, ladministració pública i la Universitat.

Es poden ampliar tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU i sol·licitar informació a través del següent FORMULARI.

Queden poques places disponibles. Es pot gestionar la INSCRIPCIÓ a través del següent ENLLAÇ.

Aquest curs està organitzat pel COLGEOCAT, en col·laboració amb la Facultat de  Geologia de la UB i lInstitut de Formació Contínua IL3 de la UB.  Comptarà amb el patrocini de REPSOL i la col·laboració de lAgència  Catalana de lAigua, lAgència de Residus de Catalunya, ERM, Litoclean, Mediterra, Tubkal, URS Aecom, Envirotecnics i Eurofins Analytico.

 

(Imatge: dibuix A. Martínez)

Publicat el 7 de setembre del 2017