DIA MUNDIAL DE L’AIGUA 2016

Concurs fotogràfic World Water Day.

L’Agència Catalana de l’Aigua, per celebrar l’edició d’enguany del Dia Mundial de l’Aigua, convoca el CONCURS DE L’AIGUA, un espai de participació activa per a la sensibilització de la gestió sostenible del cicle de l’aigua, en especial la seva relació i implicació amb el canvi climàtic.   

A través de la xarxa Instagram, es tracta d’un concurs que consisteix en publicar fotografies sobre el lema "aigua i canvi climàtic" amb el hashtag   #acaWorldWaterDay2016.

  D’entre les fotografies publicades amb el hashtag fins el dia 8 de març de 2016, s’escolliran les 24 millors fotografies finalistes que seran publicades al web i al twitter de l’ACA.

  Els finalistes rebran un diploma acreditatiu durant l’acte institucional previst el dia 21 de març a les 19 h al palau Robert, en què prèviament tindrà lloc una conferència sobre "Aigua i Canvi climàtic".   

Les fotografies hauran de destacar fotogràficament els valors sostenibilitat a la gestió, la relació amb el canvi climàtic, conseqüències i relacions, l’impacte i reflexió sobre el nostres hàbits quotidians, en qualsevol dels seus aspectes. També es tindrà en compte la qualitat, creativitat i originalitat de les imatges.

 Tota la informació detallada accedint al següent ENLLAÇ i/o a les BASES DEL CONCURS.

 

(Info/Imatge: ACA)

Documents adjunts DIA MUNDIAL DE L’AIGUA 2016:
Publicat el 22 de febrer del 2016