DISEÑO DE SISTEMAS DE INTERCAMBIO GEOTÉRMICO

Curs oficial GEOTRAINET.

Els propers 23 i 24 de novembre se celebrarà a Barcelona el curs de formació oficial GEOTRAINET-GEOPLAT: DISSENY DE SISTEMES D’INTERCANVI GEOTÈRMIC, que en aquesta edició a Barcelona comptarà amb la col·laboració del COLGEOCAT, lICAEN (Institut Català d’Energia), lICGC (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya) i la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), i el recolzament de lIDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía), lIGME (Instituto Geológico y Minero de España) i el CEDEX (Centro de Estudios y Experimentación de Obras Públicas).   

Lesquema formatiu daquest curs segueix lesquema oficial europeu que sestà implementant progressivament en els diferents Estats membres de la Unió Europea.  

El curs està dirigit a professionals titulats que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de les Ciències i Enginyeria del Terreny, Edificació i Obra Pública, Instal·lacions de climatització i Energies renovables i Eficiència energètica.  

El seu objectiu és que els participants siguin capaços de comprendre els fonaments, làmbit daplicació, el potencial, els avantatges i els riscos i limitacions daquesta tecnologia; conèixer les principals tipologies i els components essencials dels sistemes dintercanvi geotèrmic; actualitzar el context regulatori autonòmic, nacional i europeu; i desenvolupar les eines necessàries per avaluar la viabilitat, dissenyar, executar i operar de manera efectiva instal·lacions de qualitat.   

Es poden consultar tots els detalls del curs i el formulari dinscripció al següent ENLLAÇ.

El curs se celebrarà a la UPC, al carrer Jordi Girona 1-3, Mòdul D2 de Barcelona, els dies 23 i 24 de novembre de 2016, i té un cost de 450 (dinars i coffee breaks inclosos).  

 

Aquest curs està enllaçat amb la jornada tècnica organitzada pel COLGEOCAT, en col·laboració amb lICGC i lICAEN: DISSENY DE GEOTÈRMIA, UN DELS ASPECTES ESSENCIALS DEL SISTEMA, que tindrà lloc el divendres 25 de novembre al Recinte Modernista de Sant Pau.

Lobjectiu daquesta jornada és presentar l’ús d’eines de càlcul, modelització i simulació en el disseny d’instal·lacions geotèrmiques de climatització i demostrar de quina manera permeten dissenyar projectes d’enginyeria.

El cost de la jornada és de 50 (dinar inclòs), i de 40 per als assistents al Curs Oficial de GEOTRAINET.

Es poden consultar tots els detalls AQUÍ.

 

(Imatge: logos GEOPLAT i GEOTRAINET)

Publicat el 20 de setembre del 2016