EINES: CARTA I CV

Sessió informativa celebrada el passat 4 de juliol.

Organitzada pel COLGEOCAT i el CETOP (Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques), amb la col·laboració de BARCELONA ACTIVA.

En aquest taller teòric-pràctic es va remarcar la importància del CV en la recerca de feina, una eina imprescindible que pot obrir moltes portes professionals, però també tancar-ne.

A través d’aquesta activitat s’han ofert consells pràctics i idees útils per millorar les eines disponibles de presentació de candidatura a les empreses, tot fent-la més atractiva.

L’ús adequat de les eines d’introducció personal, com són el currículum vitae i la carta de presentació, passen per un autoconeixement previ de les pròpies capacitats i per la definició dels propis objectius professionals en coherència amb el missatge que es vol transmetre.

Elaborar un CV d’impacte passa per defugir de les plantilles genèriques, tot adaptant-lo a cada candidatura, remarcant en cada cas aquelles particularitats que ens poden posicionar com a possible candidat, i acompanyant-lo d’una carta de presentació de motivació i personalitzada a cada empresa, on quedi palès el valor afegit que podem aportar.

Aquesta és la segona sessió d’un seguit d’activitats d’orientació, recerca i millora professional.

Agraïm la col·laboració de lequip tècnic de Barcelona Activa, així com la participació dels assistents.

Publicat el 30 de juliol del 2013