El 75% dels col·legiats catalans donen el seu recolzament a la segregació

Més del 75% del cens de col·legiats de la Delegació a Catalunya de l’ICOG ha recolzat favorablement la creació d’un col·legi autonòmic amb entitat jurídica pròpia.

Menys d’un 10% ha manifestat no estar a favor de la segregació i prop d’un 13% no s’ha pronunciat explícitament, tot i haver expressat estar d’acord amb el que decideixi la majoria.

En breu, el President i Vicepresident de COLGEOCAT es reuniran amb el President i membres de la Junta de Govern de la seu central per a la presentació i comprovació de les signatures recollides i poder així iniciar el procés de segregació i creació del Col·legi de Geòlegs de Catalunya amb entitat jurídica pròpia.

Durant el temps d’impàs, treballarem per tal que el futur Col·legi de Geòlegs de Catalunya sigui una realitat que reculli les vostres necessitats i les tradueixi en serveis.
Per això, us demanem a tots la vostra implicació, fent-nos arribar les vostres opinions, suggeriments, mancances, i tot allò que considereu que el nou col·legi ha d’oferir per representar els interessos dels professionals de la geologia al territori català, un col·legi que respongui a la idiosincràsia de la nostra professió al nostre país, i que esdevingui alhora una eina per sincronitzar sinèrgies i esforços amb la resta d’entitats col·legials de l’Estat, com l’ICOG i l’ICOGA a Andalusia.

Arriba el moment que els col·legiats catalans decidiu el model i l’estructura de l’entitat professional que us ha de representar.

A tots us volem agrair el vostre suport.

Publicat el 16 de gener del 2013