ELS EIXOS VERTEBRADORS DEL CAPITAL FÍSIC DE CATALUNYA

Sessió de treball, 6 de novembre.

El pròxim 6 de novembre el Col·legi d’Economistes de Catalunya celebra la seva jornada anual, enguany sota el títol "El capital de Catalunya des duna perspectiva econòmica: suficiències i mancances".

L’objectiu és fer un recorregut pels diferents actius i passius amb què compta leconomia catalana, i confeccionar una mena de mapa de les suficiències (actius) i de les mancances (passius) de sis diferents expressions del capital amb el que compta leconomia de Catalunya: capital humà, capital físic, capital científic i tecnològic, capital empresarial i organitzatiu, capital social i capital institucional. Tot plegat per radiografiar QUÈ tenim, QUÈ ens fa falta i COM en podem treure el millor profit.

COLGEOCAT participarà en la sessió de treball núm. 5 "Els eixos vertebradors del capital físic de Catalunya", que se celebrarà d’11 h a 12.15 h a l’Hotel Crowne Plaza Barcelona Fira Center. Aquesta sessió està organitzada conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Industrials, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, i el COLGEOCAT.

VOLS ASSISTIR? Inscripcions AQUÍ.

Tota la informació de la Jornada dels Economistes al següent ENLLAÇ.

Prèviament s’han convocat 3 sessions de debat per abordar en profunditat cada un dels temes que es tractaran a la jornada: 

Energia i Recursos Geològics, 16/10/2015.

Transport i Mobilitat, 22/10/2015.

Infraestructures del Cicle Integral de l’Aigua a Catalunya, 26/10/2015.

Precisament el debat sobre Energia i Recursos Geològics s’ha organitzat al COLGEOCAT, amb Xavier Cuello, actual Vicepresident, com a relator i Joan Escuer com a coordinador.  Amb l’assistència del Sr. Anton Gasol, Director Tècnic de la jornada, el debat ha comptat amb les ponències del Sr. Joaquim Coromines i Sr. Mariano Marzo, i amb la participació de diferents experts en la matèria representants dels 4 col·legis organitzadors:

– per part del COLGEOCAT, Sr. Xavier Berastegui, Sr. Antoni Teixell i Sr. Josep F. Albert;

– del Col·legi dEnginyers Industrials, Sr. Josep Maria García, Sr. Ricardo Granados i Sr. Pere Palacín;

– del Col·legi dEconomistes, la Sra. Maite Costa i el Sr. Eduardo Espejo;

– i del Col·legi de Camins: el Sr. Carlos Chica.

 

(Imatge: COLGEOCAT, sessió debat Energia i Recursos Geològics)

 

Documents adjunts ELS EIXOS VERTEBRADORS DEL CAPITAL FÍSIC DE CATALUNYA:
Publicat el 22 de octubre del 2015