ENTREVISTA’T AMB EMPRESES DE TOTS ELS SECTORS AL NETWORKING INTERPROFESSIONAL

Per professionals col·legiats.

El COLGEOCAT, a través de lAssociació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya a la qual pertany, celebrarà el proper 31 de maig, de 10 a 13 hores, al saló Bizbarcelona (recinte firal Montjuïc) el Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb lobjectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.    

Els col·legiats tindreu loportunitat dentrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre, i daltre, sector i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.  

Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.  

Amb la teva participació aconseguiràs:  

– Reunions directes amb empreses.

– Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai.

– Agenda dentrevistes personalitzada.

A més, tindreu loportunitat dentrevistar-vos amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través dunes pantalles instal·lades a lespai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que sinteressin pel vostre anunci.  

DATA LÍMIT DINSCRIPCIONS: 19 DE MAIG.

Reserveu la vostra plaça AQUÍ.

Inscripció ràpida: hola@gettingcontacts.com o Tel. 93 001 44 78

Laccés al saló Bizbarcelona serà gratuït per a empreses i candidats participants al Networking.

Publicat el 12 de maig del 2017