ES CLAUSURA AMB ÈXIT EL CONGRÉS DE LES PROFESSIONS

COLGEOCAT ha participat de manera activa.

El passat 4 de juliol es va celebrar al Museu Marítim de Barcelona l’acte de cloenda del I Congrés de les Professions organitzat per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Aquest primer Congrés, inaugurat el 31 de maig en l’entorn del Saló BizBarcelona, ha aplegat més de 100 actes i ha comptat amb la participació de més d’un centenar de col·legis professionals, entre els quals el COLGEOCAT. 

Així, dins del marc del Congrés, el COLGEOCAT va organitzar, el 7 de juny, la jornada GEOLOGIA URBANA. Es pot consultar la nota de premsa i les ponències accedint al següent ENLLAÇ.

A l’acte de clausura del Congrés van assistir el ministre de Justícia, Rafael Catalá, i el conseller de Justícia, Carles Mundó, la Diputació de Barcelona, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens. El COLGEOCAT va estar representat pel President, Ramon Pérez.

Es poden consultar les conclusions del Congrés al següent LINK i tots els detalls de l’acte de clausura accedint a la NOTA DE PREMSA.

Al llarg del Congrés s’ha realitzat una enquesta a tots els professionals que han participat en les activitats programades, entre els quals es va sortejar un viatge per a dues persones a qualsevol part del món. Enguany el premi ha estat per la nostra companya Laura Blanco

 

(Imatge: acte clausura. M.Huete)

 

 

 

Documents adjunts ES CLAUSURA AMB ÈXIT EL CONGRÉS DE LES PROFESSIONS:
Publicat el 13 de juliol del 2017