ESADE CORPORATE MBA – EDICIÓ 2016

Condicions molt interessants pels col·legiats del COLGEOCAT.

COLGEOCAT ha tancat un acord de col·laboració amb ESADE, la prestigiosa institució acadèmica internacional de Barcelona amb més de 50 anys d’història, a través del qual els col·legiats del COLGEOCAT podeu participar a la propera edició del seu Corporate Master Business Administration (CMBA) en condicions excepcionals.

El CMBA està dirigit als col·legiats que vulguin donar un impuls a la seva carrera directiva, reorientar la seva trajectòria professional o emprendre un nou negoci.  El programa permetrà als participants assumir noves responsabilitats, aportant noves competències directives, visió innovadora, capacitat creativa i recursos organitzatius d’alt nivell. A més d’obrir-los l’accés a una xarxa de contactes heterogènia de professionals, empreses i directius.  

La metodologia del programa està basada en l’aprenentatge col·lectiu i el desenvolupament competencial, en base a l’experiència del participant.

La propera edició del CMBA s’iniciarà el febrer del 2016 i finalitzarà el juliol del 2017, amb un total de 600 hores lectives, repartides en 340 hores presencials a ESADE Barcelona, i 260 hores de formació e-learning. I amb títol homologat propi de la Universitat Ramon Llull.  

Amplia la informació AQUÍ.

Estàs interessat? No deixis passar aquesta oportunitat.

Contacta amb nosaltres i aclarirem els teus dubtes: 934 250 695 – Ana Sotos.

Documents adjunts ESADE CORPORATE MBA – EDICIÓ 2016:
Publicat el 1 de octubre del 2015