ESTUDIANT BARCELONINA GUANYA LA FINAL ESTATAL DE LES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA

Celebrada a Alacant el dissabte 21 de març.

El passat dissabte 21 de març es van celebrar a Alacant les sisenes Olimpíades Espanyoles de Geologia, amb la participació de 105 estudiants de tot l’Estat. Catalunya hi competia amb 15 estudiants, dos equips de Barcelona, un de Girona, un de Tarragona i un de Lleida.

Per segon any consecutiu una alumna catalana ha guanyat la final estatal de la prova. Helena Ubach Raya, estudiant de 1r de Batxillerat del Institut Balmes de  Barcelona, es va classificar en primer lloc.

A més a més, els estudiants catalans que participaven a la prova per equips també van guanyar els tres premis: primer lloc per l’equip de Barcelona 1, el segon lloc per l’equip de Tarragona i el tercer lloc pel de Barcelona 2.

La selecció dels estudiants catalans va tenir lloc el passat 6 de febrer a la fase catalana de les Olimpíades, amb el recolzament del COLGEOCAT, on van participar 463 estudiants de 1r i 2n de Batxillerat.

La propera cita de les Olimpíades serà la final internacional, que tindrà lloc a Brasil (Pocos  de Caldas, Estado de Minas Gerais)  del 20 al 27 de  setembre, i on Helena Ubach formarà part de lequip de  quatre estudiants que representarà lestat  espanyol.

Des del COLGEOCAT volem fer arribar la nostra enhorabona a tots els participants, als professors per la seva tasca diària i de manera especial a la guanyadora Helena Ubach i a la seva professora Catalina Sureda, a qui desitgem sort a la convocatòria internacional.

Consulta la NOTA DE PREMSA.

 

(Font/Imatge: AEPECT)

Documents adjunts ESTUDIANT BARCELONINA GUANYA LA FINAL ESTATAL DE LES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA:
Publicat el 26 de març del 2015