EUROPEAN BIM SUMMIT 2018

Barcelona, 8 i 9 de març del 2018.

La IV edició de lEuropean BIM Summit (EBS18) se celebrarà els dies 8 i 9 de març de 2018 a lAuditori AXA, situat al centre de negocis i comercial lIlla Diagonal de Barcelona, amb el repte de continuar sent la trobada de referència a Europa del més avançat en BIM.  

La quarta edició del EBS18 reunirà professionals de 12 països amb un format renovat i la incorporació de casos de molt alt nivell i complexitat. Destaca la incorporació com a honor advisor de Patrick MacLeamy, una de les personalitats més rellevants a tot el món en làmbit del BIM.  

Les tres edicions anteriors, amb el Regne Unit i França com a països convidats han comptat amb més de 200 ponents de 40 nacions i 200 participants. Aquest any, es dedicarà un espai especial a 6 països de llengua alemanya: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg i Liechtenstein.

L’European BIM Summit és un congrés internacional de caràcter anual sobre Building Information Modelling (BIM) que se celebra a Barcelona, organitzat pel Col·legi dAparelladors, arquitectes tècnics i enginyers dedificació de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i BuildingSMART Spanish Chapter, amb lobjectiu comú de divulgació de les bones pràctiques en lús de BIM, així com la posada en comú de metodologies BIM i lalineament internacional.

Es dirigeix a tècnics i responsables de les administracions públiques, promotors, constructors, despatxos darquitectura i enginyeria, directors dexecució i gestors dobra, proveïdors de materials, fabricants i facility managers, i a tots aquells decision-makers que marquen el rumb del sector.  

Més informació AQUÍ.

COLGEOCAT forma part del Comitè Estratègic del EBS2018.

 

(Imatge: logo European BIM Summit)

Publicat el 18 de gener del 2018