Assemblea General Ordinària 2022 | Colgeocat
Agenda

Assemblea General Ordinària 2022

Tipus d'activitat: Assemblea
Organitzat per: COLGEOCAT
Dates: 12 de març de 2022
Lloc: Massís del Garraf
Horari: 9:30h - 14h (dinar opcional)
Preu: Gratuït


Descripció:

 

Benvolguts col·legiats/des,

Us convoquem el dissabte 12 de març de 2022 per l’ Assemblea General Ordinària 2022.

Aquest any retornem amb la idea de fer una assemblea amb un format un xic diferent a l’habitual i la compaginarem tot fent una sortida geològica pel Massís del Garraf. La convocatòria està oberta a acompanyants, que poden fer tot el recorregut amb nosaltres i acompanyar-nos al dinar.

Podeu consultar l’ordre del dia a la CONVOCATÒRIA adjunta.

Tal i com indica, es procedirà a la lectura i aprovació de l’ acta de l’ Assemblea 2021. Es pot llegir el seu contingut al PDF adjunt

Els precs i preguntes cal que s’hagin formulat per escrit i presentat a la secretaria de la Delegació, com a mínim 6 dies abans de la celebració de l’Assemblea.

Els col·legiats que no puguin assistir, i així ho desitgin, poden delegar el seu vot en un altre col·legiat que sí que assisteixi, el qual haurà de presentar la butlleta de DELEGACIÓ DE VOT degudament emplenada i signada.

Es prega confirmació d’ assistència a info@colgeocat.org o bé al telèfon 93 425 06 95. El dinar és opcional però cal avisar amb antelació.

Al FULLETÓ adjunt s’informa sobre la sortida, itinerari, horaris, restaurant es donarà a conèixer en la pròxima comunicació, etc.