Congrés Iberoamericà de Tecnologia per al Procés Industrial | Colgeocat
Agenda

Congrés Iberoamericà de Tecnologia per al Procés Industrial

Tipus d'activitat: Congrés
Organitzat per: EXPOSOLIDOS, POLUSOLIDOS i EXPOFLUIDOS
Dates: 9, 16 i 23 de novembre de 2021
Lloc: Online
Horari: De 15.30 h a 19.15 h


Descripció:

La importància estratègica de la tecnologia del procés industrial per a la competitivitat de les empreses Industriales ha impulsat la organització d’aquest primer Congrés Iberoamericà de Tecnologia per al Procés Industrial (CIPI). Un Congrés de perfil tècnic i exclusiu per a professionals, amb contingut realitzat pels principals instituts tecnològics espanyols, com són l’ especialitzat en el sector alimentari, l’Institut Tecnològic de l’Alimentació (AINIA), el que està dedicat al sector ceràmic, l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC), el que centra la seva activitat en la seguretat industrial, sobre tot en atmosferes explosives en els processos industrials, com és Laboratori Oficial Madariaga (LOM) i l’Institut Tecnològic d’Aragón (ITANNOVA). També participen investigadors de la Universitat anglesa de Greenwich.

Els més de 4000 professionals participants de 14 països iberoamericans, converteixen al CIPI en l’esdeveniment industrial més important d’Iberoamèrica.

L’objectiu del CIPI és informar de les darreres innovacions tecnològiques en tres àmbits del procés industrial com són:

  • Tecnologia per al Processament, la Manipulació i el Transport de Materials Sòlids (pols seques i materials a granel). Es celebrarà el dia 9 de novembre de 2021.
  • Tecnologia per al Procés de Materials Fluids (líquids, separació líquids – sòlids, gasos i vapor). Es celebrarà el dia 16 de novembre de 2021.
  • Tecnologia per a la Captació i Filtració d’Emissions en els Processos Industrials. Es celebrarà el 23 de novembre de 2021.

L’horari de cada jornada és el mateix: de 15.30h a 19.15h (horari d’Espanya/ CET).

El CIPI va dirigit a tots aquells professionals iberoamericans que participen en les decisions sobre els processos industrials de les industries en les que treballen.

L’esdeveniment es celebrarà de manera on line, a través de videoconferències, amb l’objectiu que puguin assistir el màxim nombre de professionals iberoamericans.

En aquest enllaç trobareu el programa del CIPI i l’acreditació:

https://exposolidos.com/m_cipi21/m_cipi_2021_generico.html