Esmorzars Sòlids 2022 | Colgeocat
Agenda

Esmorzars Sòlids 2022

Tipus d'activitat: Xerrada
Organitzat per: EXPOSOLIDOS, POLUSOLIDOS i EXPOFLUIDOS
Dates: 12 de maig de 2022
Lloc: La Farga de L’Hospitalet i Fira de Cornellà
Horari: 13h - 15h
Preu: Gratuït


Descripció:

El Sr. Raúl Blanco Díaz, secretari general d’Indústria i PYME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya i l’economista Dr. Santiago Niño Becerra són els  convidats dels Esmorzars Sòlids 2022.

Després de l’èxit dels Esmorzars Sòlids del 2019, els Comitès Organitzadors d’EXPOSOLIDOS 2022, POLUSOLIDOS 2022 i EXPOSFLUIDOS 2022, decidiren que era positiu organitzar dos Esmorzars Sòlids en la propera edició de l’esdeveniment (del 10 al 12 de maig de 2022 a La Farga de L’Hospitalet i Fira de Cornellà).

L’objectiu dels Esmorzars Sòlids es aprofitar el temps del dinar de l’esdeveniment, doncs normalment a les fires es menja sol, ràpid i malament. I es va decidir que la millor manera de donar valor a l’hora del dinar era organitzar esmorzars a on els participants poguéssim, a més de menjar bé, fer networking i escoltar a convidats que generen interès entre els màxims responsables dels principals clients de les empreses expositores. I sens dubte els dos convidats d’aquest any reuneixen aquest requisit, tant pel seu prestigi com per l’interès que tenen les seves opinions per a qualsevol empresa industrial espanyola.

El segon convidat és un dels més prestigiosos i coneguts economistes espanyols, el Dr. Santiago Niño Becerra, que realitzarà als assistents algunes previsions sobre la situació econòmica en general i la industrial en particular per a l’any 2022. En un moment d’incertesa pel preu de les matèries primeres i l’energia, els terminis d’entrega i de canvi de model econòmic, conèixer les previsions d’un dels economistes de més prestigi a Espanya sempre és interessant.

 

Per a més informació:

Claudia Simón

claudia@exposolidos.com

TF 626476689

www.exposolidos.com

www.polusolidos.com

www.expofluidos.com