La demanda GIS del mercat laboral | Colgeocat
Agenda

La demanda GIS del mercat laboral

Tipus d'activitat: Fòrum de feina
Organitzat per: ESRI Espanya
Dates: 29 de juny de 2022
Lloc: Online
Horari: 11:30h - 12h
Preu: Gratuït


Descripció:

Consultors GIS, Analists GIS, Desenvolupadors GIS…  Cada vegada més, empreses i organismes comparteixen la urgència de trobar perfils professionales especialitzats en Sistemes d’Informació Geogràfica.

Els Fons Europeus i la necessitat de posar en marxa projectes i solucions que incideixin en la sostenibilitat de les seves activitats i les de tercers, ha posat de manifest la necessitat urgent de contractar professionals especialitzats en tecnologia GIS a curt, mig i llarg termini.

Des de Esri Espanya, i amb l’objectiu d’activar el mercat laboral en aquest sector, s’ha organitzat un fòrum online de feina per tal de mostrar als estudiants i llicenciats de diferents disciplines como Geografia, Geologia, Topografia, Geomàtica, Ciències Ambientals, Biologia, Informàtica, Smartcities, Agrònoms, etc., les sortides laborals en aquest àmbit tecnològic.

Si tens interès i estàs buscant ubicar-te i desenvolupar-te professionalment, uneix-te al Fòrum de Feina “La demanda GIS del mercat laboral”, on es podrà parlar amb analistes GIS, partners i clients d’Esri que explicaran què és el que necessita el mercat laboral i quines oportunitats ofereix a aquests professionals.

Inscripció gratuïta