Reunió Instrucció MNS | Colgeocat
Agenda

Reunió Instrucció MNS

Tipus d'activitat: Reunió
Organitzat per: Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic
Dates: 3 de juliol de 2024
Lloc: Presencial i Online
Horari: 9h
Preu: Gratuït


Descripció:

Benvolguts/des,

La comunicació de modificacions no substancials de les autoritzacions ambientals de les activitats industrials és un tràmit recurrent i necessari per a les activitats sotmeses als règims previstos a la Llei 20/2009, del 4 de desembre, de prevenció i control ambiental de les activitats. Aquest règim permet introduir modificacions menors a l’autorització ambiental d’una manera relativament àgil.

El passat mes de maig la Direcció General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental va aprovar una instrucció interna per la tramitació d’aquestes modificacions no substancials de les autoritzacions ambientals de les activitats. El seus objectius són diversos, però es destaca l’harmonització i sistematització del procediment i l’agilitació del tractament d’aquestes comunicacions per tal de reduir els temps de resolució.

Es convida a la reunió que tindrà lloc el proper 3 de juliol a les 9h, per via telemàtica o bé amb assistència presencial, on s’explicaran les novetats que introdueix aquesta instrucció, sobretot pel que fa a aspectes que poden afectar a promotors, consultors, assessors i altres professionals que comuniquin modificacions d’aquestes característiques a partir d’ara.

S’agraeix que confirmeu la vostra assistència inscrivint-vos al següent Formulari.

S’avança una de les novetats que es comentaran en la reunió. S’introdueix la presentació per part dels promotors d’una declaració resum de les modificacions comunicades per tal d’indentificar les implicacions i la complexitat de la modificació de manera més efectiva.

Tanmateix, s’adjunta el link per tal que us pugueu connectar a la reunió:  Uniu-vos ara a la reunió (Meeting ID: 380 075 492 422 – clau d’accés: uwGvuj )

Declaraci_resum_comunicaci_mns_maig_2024 Convocatoria reunió Instrucció MNS