Sessions el línia d’Instamaps |
Agenda

Sessions el línia d’Instamaps

Tipus d'activitat: Sessions
Organitzat per: ICGC
Dates: 26 i 28 d'octubre de 2021
Lloc: Online
Horari: De 18.15 a 19.45 h i de 09.30 a 11.00 h
Preu: Gratuït


Descripció:
Instamaps ( www.instamaps.cat ) és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials.
Instamaps ha estat dissenyat per facilitar l’ús i la difusió de geoinformació. Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica. Instamaps està en permanent evolució i, en aquestes sessions, s’explicaran les novetats i les millores.
Les sessions s’adrecen a tots els usuaris i s’evolucionarà des de les funcionalitats més bàsiques als usos més evolucionats. Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma a partir de la realització de tres mapes concrets, que permetran mostrar les possibilitats i les funcionalitats de l’eina. També es farà un repàs de les noves funcionalitats i millores.
Es realitzaran 3 mapes que permetin mostrar l’ús i les potencialitats de l’eina:
  • Mapa 1. En base a la creació i l’ús de geoinformació per part de l’usuari (turisme, excursionisme, activitats de muntanya).
  • Mapa 2. En base a la pujada de dades des d’arxius i estilització: mapes dinàmics (informes, mapes d’estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris, fulls d’Excel).
  • Mapa 3. En base a la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, Drive, Onedrive, Sharepoint, dades obertes).
Ambdues sessions seran iguals; únicament canvia l’horari, en fer-se una al matí i l’altra a la tarda, intentant afavorir que tothom qui ho vulgui pugui assistir-hi.
No cal que us inscriviu prèviament. Aquestes sessions no són presencials. Es faran mitjançant l’eina Microsoft Teams. Només necessiteu l’enllaç de la sessió corresponent per connectar-vos-hi el dia de la sessió.

Us podeu inscriure al següent enllaç:

butlleti.icgc.cat/v4/public/estadisticas/lee/icc/2781/76894/75c94f1543546a596a1fa2f61221e4f0/