Taller Instamaps: creació de mapes per a itineraris interpretatius | Colgeocat
Agenda

Taller Instamaps: creació de mapes per a itineraris interpretatius

Tipus d'activitat: Taller
Organitzat per: ICGC
Dates: 9 de juny de 2022
Lloc: Centre de Suport Territorial Pirineus (CSTP), Tremp
Horari: 10:30h - 13:30h
Preu: Gratuït


Descripció:

El proper dijous 9 de juny, a les 10.30 hores, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) realitzarà el taller “Instamaps: creació de mapes per a itineraris interpretatius” al Centre de Suport Territorial Pirineus (CSTP) de l’ICGC a Tremp.

Instamaps ( www.instamaps.cat ) és una eina web gratuïta de l’ICGC que permet, entre moltes altres opcions, crear mapes de manera ràpida i senzilla per a visualitzar-los en tot tipus de dispositius. La facilitat de maneig i la capacitat d’edició fa d’aquesta aplicació web una eina ideal per a la creació de mapes personalitzats de manera senzilla.

El taller, de modalitat presencial, es centrarà en aprendre a usar les funcionalitats i les possibilitats de la plataforma per representar rutes i itineraris interpretatius a través de de casos pràctics del territori, així com també com publicar els mapes al web o compartir-los a les xarxes socials.

En  aquest enllaç   es mostra un exemple d’itinerari interpretatiu al Coll de l’Oli (Vall Fosca).

Aquest taller és obert a tots els públics, tot i que s’adreça especialment als tècnics d’equipaments turístics i culturals, a les empreses d’activitats de guiatge al medi natural i als allotjaments rurals.
Per participar-hi cal:
  • Inscriure’s al més aviat possible ( places limitades a 15 persones).
  • Portar ordinador portàtil amb el navegador Google Chrome actualitzat.

Inscriviu-vos a: Taller Instamaps: creació de mapes per a itineraris interpretatius, a Tremp. Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (icgc.cat)