ÈXIT DE LA JORNADA TÈCNICA SOBRE DISSENY, MODELITZACIÓ I SIMULACIÓ EN GEOTÈRMIA

Celebrada el passat 25 de novembre.

El Col·legi de Geòlegs de Catalunya va organitzar el passat divendres 25 de novembre la Jornada Tècnica DISSENY, MODELITZACIÓ I SIMULACIÓ EN GEOTÈRMIA: UN DELS ASPECTES ESSENCIALS DEL SISTEMA, en col·laboració amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i l’Institut Català dEnergia (ICAEN).  

La jornada va presentar casos d’ús d’eines de càlcul, modelització i simulació en el disseny de sistemes de geotèrmia de molt baixa entalpia, tractant tant la demanda energètica de l’edifici com l’explotació del camp de captació.

Les exposicions es van recolzar en exemples concrets, mostrant com aquestes eines ajuden i permeten desenvolupar projectes, o com l’obtenció de dades en el monitoratge d’instal·lacions juntament amb aquestes eines permeten ajustar, analitzar i avaluar la seva eficiència.  

La jornada, on van assistir un centenar de persones, es va tancar amb la visita a la Instal·lació Geotèrmica del Recinte Modernista Sant Pau.

La convocatòria va comptar amb la col·laboració de ICGC, ICAEN, IDAE, Recinte Modernista de Sant Pau i QUALI Geotèrmia, amb el Patrocini Premium de SACYR, NIBE, ENERGROUT i CLIVET, i amb el Patrocini de REHAU, KASAKA WATERKOTTE, WILO, SIKA i PESA WELL ENGINEERING.

Agraïm a tots la participació i esperem que la jornada hagi cobert totes les expectatives.  

Es pot llegir la nota de premsa al següent ENLLAÇ.

 

(Imatge: Benvinguda i inauguració de la jornada. Desquerra a dreta: Albert Pujadas, membre de la Comissió de Geotèrmia del COLGEOCAT; Ramon Pérez, President del COLGEOCAT; i Jaume Miranda, Director de lICGC).

Documents adjunts ÈXIT DE LA JORNADA TÈCNICA SOBRE DISSENY, MODELITZACIÓ I SIMULACIÓ EN GEOTÈRMIA:
Publicat el 14 de desembre del 2016