Èxit de participació a la IIIª Cursa Intercol·legial

Més de 450 corredors van participar, el passat dissabte 12 de maig, a la IIIª Cursa Intercol·legial.

Organitzada per 14 col·legis professionals, entre ells COLGEOCAT, la Cursa Intercol·legial ha celebrat amb èxit la seva tercera edició, en un recorregut amb el punt de sortida i arribada ubicat al Moll de Mestral del Port Olímpic de Barcelona.

La prova va aplegar més de 450 participants, en les diferents categories: Sènior (masculí i femení) i Open (masculí i femení), que van completar un recorregut de 10 km. i Infantil, amb un circuit de 4 km.

Amb aquesta nova edició es consolida l’objectiu d’unir els diferents col·legis i associacions professionals de Catalunya a través de l’esport.
Cal mencionar també la col·laboració i patrocini de diferents entitats i empreses que van recolzar l’esdeveniment.

La nostra enhorabona a tots els corredors de COLGEOCAT, per la seva participació, implicació i pel gran paper que van fer, i felicitem especialment a Emilio Orejudo, segon classificat de la categoria Sènior Masculí, i Xavier Ventayol, tercer classificat de la categoria Infantil.

Podeu consultar la classificació general i per categories al següent CLIC.