Explora la Neu

L’Exploratori dels Recursos de la Natura organitza aquest curs a Berga els dies 16 de febrer i 2 de març.

La neu és un recurs natural, una font de proveïment d’aigua. Alhora que un mitjà de gaudiment per l’esport i el temps de lleure, també esdevé una problemàtica pel risc d’accidents i generació d’allaus.

Aquest curs contemplarà ambdues vessants, tractant per una banda temes relacionats amb els esports a la neu i mostrant el funcionament d’una estació d’esquí amb totes les seves implicacions, i per una altra banda estudiant la seva formació, el seu aprofitament en el desglaç i les condicions que afavoreixen les allaus, així com les mesures per evitar-les i els protocols d’actuació en cas que es produeixin.

El curs tindrà una durada total de 30 h., 20 de les quals seran presencials amb classes teòriques, tallers i visites de camp, i la resta es realitzaran de manera no presencial a través del campus Atenea de la UPC.

Podeu consultar tota la informació detallada al següent CLIC.

Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Aquest curs gaudeix de reconeixements de crèdits ALE i ECTS i està inclòs dins del Pla de Formació Permanent del professorat de Secundària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

(Font/Imatge: Exploratori dels Recursos de la Natura)

Documents adjunts Explora la Neu:
Publicat el 11 de gener del 2013