EXPOMINER 2014

Del 14 al 16 de novembre del 2014.

EXPOMINER, el Saló Internacional dels minerals, fòssils i joieria, obre novament les seves portes el proper mes de novembre.   

En la seva 36ª Edició, EXPOMINER reuneix a col·leccionistes, professionals del sector, aficionats i estudiants, en un entorn ideal pels amants dels fòssils i la mineralogia.

 El Saló organitza activitats dirigides a totes les edats, des de tallers a interessants exposicions, combinant diversió i pedagogia.

Una de les novetats del Saló és el 1ER CONCURS DE FOTOGRAFIA GEOLÒGICA EXPOMINER. Participa! Pots guanyar una col·lecció de minerals valorada en 180 .

Enguany el Saló s’uneix a les celebracions de l’Any Internacional de la Cristal·lografia,  organitzades conjuntament per la UNESCO i la Unió  Internacional de Cristal.lografia, amb l’objectiu de donar a conèixer una  disciplina que contribueix a la ciència moderna de manera fonamental.

 Els col·legiats del COLGEOCAT podeu accedir gratuïtament al Saló.  

Per aquells de vosaltres que estigueu interessats, només cal que ens feu arribar un e-mail a info@colgeocat.org, indicant el vostre nom, cognoms i número de col·legiat i ens posarem en contacte amb vosaltres.  

Tot sobre EXPOMINER al següent CLIC.    

 

(Info/Imatge: Fira Barcelona)

Publicat el 8 de juliol del 2014