EXPOMINER 2015

Del 13 al 15 de novembre del 2015.

EXPOMINER, el Saló Internacional dels Minerals, Fòssils i Joieria,  obre novament les seves portes del 13 al 15 de novembre  al Palau 1 del recinte firal de Montjuïc.

EXPOMINER  reuneix a col·leccionistes, professionals del sector,  aficionats i  estudiants, en un entorn ideal pels amants dels fòssils i  la  mineralogia, on podran adquirir, intercanviar i vendre peces  úniques.

Organitzat per Fira Barcelona, en aquesta  nova edició, el Saló es renova ampliant i diversificant el seu programa  d’activitats per atendre els canvis d’hàbits i interessos dels  aficionats i apropar-se a nous públics.

Així, incorporarà a la seva oferta tallers ‘handmadeper aprendre a  confeccionar joies, acollirà una exposició de joies de l’antic Egipte, i sorprenents i interessants iniciatives per commemorar el 2015 com l’Any  Internacional de la Llum, sense perdre de vista el seu principal objectiu de combinar diversió i pedagogia i aproximar l’àmbit  de la geologia i la mineralogia a la societat en general i als  estudiants en particular.

Un any més, COLGEOCAT, en col·laboració amb Fira Barcelona, us convida a assistir. Els col·legiats podeu accedir gratuïtament al Saló.  Només cal que ens feu arribar un e-mail a  info@colgeocat.org, indicant el vostre nom, cognoms i número de  col·legiat i ens posarem en contacte amb vosaltres.  

Tot sobre el Saló AQUÍ.

 

(Info/Imatge: Fira Barcelona)

Publicat el 27 de agost del 2015