EXPOMINER 2016

Accés GRATUÏT pels col·legiats del COLGEOCAT.

Expominer Barcelona, el Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria, evoluciona i en la seva 38a edició, que se celebrarà de l’11 al 13 de novembre de 2016, incorpora nous articles, àrees i continguts a la seva tradicional oferta expositiva per arribar a nous públics i consolidar la seva posició com a esdeveniment líder al nostre país.

El saló també potenciarà la seva vessant divulgativa i acollirà un ampli programa d’activitats, exposicions i xerrades científiques que tindran com a eix principal l’aigua en els seus diferents estats, les seves propietats i la seva interacció amb els minerals.

Organitzat per Fira de Barcelona, Expominer estrena en aquesta edició nou president, Carles Miravitlles Torras  (Barcelona, 1942), prestigiós professor "ad Honorem "del Consell  Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i anterior director de  l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), i compta amb el suport i la col·laboració de la Fundació La  Caixa, a través de CosmoCaixa, i la Fundació Agbar.  

El Saló, que tindrà lloc al Palau 1 del recinte de Montjuïc, tornarà a ser la principal cita d’Espanya i un referent del sud d’Europa per adquirir, intercanviar i vendre peces úniques que presentaran expositors procedents de més duna quinzena de països: pedres precioses i semiprecioses de gran valor, minerals inèdits, meteorits, fòssils autèntics i gemmes de múltiples formes i colors.

Un any més, COLGEOCAT, en col·laboració amb Fira Barcelona, us convida a assistir. Els col·legiats podeu accedir gratuïtament al Saló. Només cal que ens feu arribar un e-mail a info@colgeocat.org, indicant el vostre nom, cognoms i número de col·legiat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Podeu consultar tots els detalls a la NOTA DE PREMSA o a la web EXPOMINER 2016.

 

(Imatge: Expominer 2016)

Documents adjunts EXPOMINER 2016:
Publicat el 23 de setembre del 2016