EXPOMINER 2018

Del 9 a l’11 de novembre de 2018.

Organitzat per Fira BarcelonaEXPOMINER 2018 tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

No et perdis la 40a edició del Saló Internacional de Minerals Fòssils i Joieria de Barcelona, el més gran aparador del Sud d’Europa on trobar el teu mineral preferit i el millor regal per a aquest Nadal. Vine i gaudeix!

A Expominer podràs adquiririntercanviar vendre pedres precioses i semiprecioses de gran valor, minerals inèdits, meteorits, fòssils autèntics i gemmes de múltiples formes i colors.

A més a més, al certamen també podràs visitar exposicions sobre temes d’actualitat de l’àmbit de la mineralogia i les ciències de la terra; assistir a xerrades divulgativesimpartides per reconeguts investigadors del sector; divertir-te als tallers fent experiments; i molt més.

Consulta el programa complet d’activitats accedint al següent ENLLAÇ.

Un any més, COLGEOCAT, en col·laboració amb Fira Barcelona, et convida a assistir. Els col·legiats podeu accedir gratuïtament al Saló. Només cal que ens feu arribar un e-mail a info@colgeocat.org, indicant el vostre nom, cognoms i número de col·legiat i ens posarem en contacte amb vosaltres (entrades limitades).

Podeu consultar tots els detalls a la web EXPOMINER 2018.

 

(Font/Imatge: Expominer 2018)

Publicat el 16 de octubre del 2018