EXPOSOLIDOS 2013

El Saló EXPOSOLIDOS canvia de data.

El Saló de la Tecnologia i Processament de Sòlids, que tindrà lloc a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat, canvia les seves dates, i tindrà lloc del 12 al 14 de febrer de 2013, i no al novembre com estava previst.

EXPOSOLIDOS és una fira monogràfica i exclusiva per professionals que busquen solucions a les seves necessitats tecnològiques relacionades amb els sòlids, semi sòlids i separació de sòlid líquid.

Amb més de 120 expositors procedents de més de 20 països, EXPOSOLIDOS recollirà les darreres novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars amb la finalitat de donar la millor resposta tecnològica a les necessitats industrials respecte el manipulat i processament de sòlids. Aquesta edició afegeix a la oferta el processament de semisòlids i la separació de sòlid-líquid.

Dintre del marc de EXPOSOLIDOS s’organitzaran jornades tècniques i es programaran presentacions de productes i workshops.
Consulta el programa de les JORNADES TÈCNIQUES.

Els col·legiats de COLGEOCAT podeu disposar d’invitacions gratuïtes al Saló. Només cal que envieu la vostra sol·licitud a info@colgeocat.org, indicant el vostre nom i número de col·legiat.

Tota la informació del Saló a un sol CLIC.

(Imatge: EXPOSOLIDOS 2013)

Publicat el 13 de setembre del 2012