EXPOSOLIDOS 2017

Invitacions gratuïtes pels col·legiats del COLGEOCAT.

EXPOSOLIDOS, Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, celebra la seva vuitena edició a La Farga de LHospitalet de Llobregat (Barcelona), del 14 al 16 de febrer del 2017.  

Aquesta és una fira monogràfica exclusiva per a professionals que cerquen solucions efectives a les necessitats tecnològiques sobre manipulat i processament de sòlids.   

Un any més, EXPOSOLIDOS comptarà amb el suport de les principals empreses europees del sector i dels agents sectorials, convertint el Saló en un esdeveniment per a fer negocis, networking i trobar solucions específiques a les necessitats de les  empreses del sector. Reunirà a més de cent cinquanta expositors procedents de més de 15 països, convertint Exposolidos en la segona fira d’Europa del sector.

En el marc d’EXPOSOLIDOS 2017 s’organitzaran diverses i interessants JORNADES TÈCNIQUES i es programaran presentacions de productes i workshops

Els col·legiats del COLGEOCAT interessats a assistir, només cal que sol·licitin la seva invitació gratuïta a info@colgeocat.org.     

 

(Imatge: Exposolidos 2017)

Documents adjunts EXPOSOLIDOS 2017:
Publicat el 25 de juliol del 2016