EXPOSOLIDOS 2019

INVITACIONS GRATUÏTES PELS COL·LEGIATS DEL COLGEOCAT.

EXPOSOLIDOSSaló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, celebra la seva novena edició a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), del 12 al 14 de febrer del 2019.

Aquesta és una fira monogràfica exclusiva per a professionals que cerquen solucions efectives a les necessitats tecnològiques sobre manipulació processament de sòlids.

EXPOSOLIDOS 2019 reunirà a més de 160 expositors procedents de més de 15 països, convertint-la en la segona fira d’Europa del sector, on es presentaran les darreres novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars amb l’objectiu de donar la millor resposta tecnològica al processament de sólids, semi-sòlids i separació de sòlids i líquids.

A EXPOSOLIDOS 2019 se celebraran dues jornades tècniques i diverses conferències dirigides per empreses i agents sectorials del sector. Com a novetat se celebraran els “dinars col·loqui” amb reconegudes personalitats del món de l’economia i del sector, una oportunitat per a conèixer les opinions i compartir reflexions amb alguns dels més influents personatges del món de l’economia i la política.

Els col·legiats del COLGEOCAT interessats a assistir, només cal que sol·licitin la seva invitació gratuïta a info@colgeocat.org.

(Imatge: EXPOSOLIDOS 2019)

Publicat el 9 de gener del 2019