EXPOSOLIDOS 2019

Invitacions gratuïtes pels col·legiats del COLGEOCAT.  

EXPOSOLIDOS, Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, celebra la seva novena edició a La Farga de LHospitalet de Llobregat (Barcelona), del 12 al 14 de febrer del 2019.  

Aquesta és una fira monogràfica exclusiva per a professionals  que cerquen solucions efectives a les necessitats tecnològiques sobre manipulació i processament de sòlids.

EXPOSOLIDOS 2019 reunirà a més de 160  expositors procedents de més de 15 països, convertint-la en la segona fira d’Europa del sector, on es presentaran les darreres novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars amb l’objectiu de donar la millor resposta tecnològica al processament de  sólids, semi-sòlids i separació de sòlids i líquids.  

A EXPOSOLIDOS 2019  se celebraran dues jornades tècniques i diverses conferències dirigides per  empreses i agents sectorials del sector. Com a novetat se celebraran els "dinars col·loqui" amb reconegudes personalitats del món de l’economia i del sector, una oportunitat per a conèixer les opinions i compartir reflexions amb alguns dels més influents  personatges del món de l’economia i la política.

Els col·legiats del COLGEOCAT interessats a assistir, només cal que sol·licitin la seva invitació gratuïta a info@colgeocat.org.

 

(Imatge: EXPOSOLIDOS 2019)

Publicat el 18 de juny del 2018