FEM UN NOU PLA PER PROTEGIR EL PARC NATURAL DE COLLSEROLA

Jornada de debat, dissabte 23 de gener.

El proper dissabte 23 de gener, a l’Institut dEstudis Catalans (c/Carme 47 de Barcelona), la Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola (PCDC), amb la col·laboració de la Comissió per a la Defensa del Patrimoni Natural (PatNatCat) i la Institució Catalana dHistòria Natural (ICHN), organitza aquesta jornada de debat.

La convocatòria inclourà els temes:

Preservar els valors ambientals de Collserola davant les agressions, a càrrec de Joan Carles Sallas, Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola (PCDC).

Criteris, estat actual i previsió per a laprovació del Pla Especial per a la protecció i gestió de Collserola, de mans de Marta Sobirà, Directora General de Polítiques Ambientals. Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.  

Criteris ambientals per a la conservació de la diversitat biològica i la gestió de Collserola, amb Josep Germain,  Institució Catalana dHistòria Natural (ICHN); Ferran Rodà, investigador del CREAF, catedràtic decologia de la UAB; i Marisol Felip, professora del Dept. dEcologia de la UB, investigadora del CREAF.

Problemàtica urbanística,  equipaments i gestió, a càrrec de Xavier Carceller, doctor arquitecte i urbanista.

Usos del Parc i convivència: curses i activitats esportives;   lleure i activitats de sensibilització, amb Vicenç Casal, Professor del Dept. de Geografia Humana de la UB; i Roser Campeny, doctora en Ciències Biològiques per la UB.

Es finalitzarà la jornada amb un debat públic i resum de punts clau que ha dincloure el nou Pla Especial. 

Consulta tot el PROGRAMA DETALLAT.

 

(Font/Imatge: Plataforma Cívica per a la defensa de Collserola)

Documents adjunts FEM UN NOU PLA PER PROTEGIR EL PARC NATURAL DE COLLSEROLA:
Publicat el 14 de gener del 2016