FES REALITAT ELS TEUS PROJECTES AMB CAIXA D’ENGINYERS

Aprofita el conveni de col·laboració amb el COLGEOCAT.

Caixa d’Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que porta més de 45 anys donant servei a les necessitats financeres i asseguradores dels seus socis amb solucions personalitzades i una àmplia gamma de productes i serveis en les millors condicions per a professionals i empreses.  

Arran del conveni de col·laboració que el Col·legi de Geòlegs de Catalunya manté amb Caixa d’Enginyers, lEntitat ofereix els seus productes i serveis amb condicions avantatjoses per als col·legiats, com línies de finançament per realitzar els seus projectes (microcrèdits IFEM i Creixement IFEM per projectes a Catalunya, línies ICO, entre altres), inversions mitjançant diferents instruments financers, préstecs professionals, operativa bancaria a través de telèfon, web i la app BANCAMòbil, i nombrosos serveis amb condicions molt favorables.  

Caixa d’Enginyers també ofereix als seus socis una àmplia gamma d’assegurances generals que permeten afrontar els riscos d’una forma econòmica i amb les millors cobertures, atenció telefònica personalitzada de dilluns a divendres de 8 a 22h ininterrompudament i dissabte de 8 a 15h, i màxima agilitat en la tramitació de qualsevol tipus de sinistre.

Per a més informació pots adreçar-te a loficina de situada al carrer Casp, 88, o contactar amb el seu director, Joan M. Roset, trucant al 93 231 20 60, o per correu electrònic a joan.roset@caixa-enginyers.com.

Visita la web www.caixa-enginyers.com.

Publicat el 15 de desembre del 2015