FINALITZA EL CURS SIG-QGIS

Valoració molt positiva per part dels assistents.

El curs sobre SISTEMES D’INFORMACIÓ GEOGRÀFICA EN PROGRAMARI LLIURE AMB QGIS, organitzat pel COLGEOCAT, va finalitzar el passat 18 de juny.

Durant 6 dies, i en horari de tarda, els alumnes han pogut assolir la formació bàsica en Sistemes d’Informació Geogràfica en codi lliure i comuns a qualsevol especialització en el camp de la gestió i anàlisis dels diferents aspectes del territori en general o de les infraestructures urbanes en particular.  

El curs ha estat impartit per Josep Lluís Sala Sanguino, de Tècnicsassociats, S.L.; Arquitecte Tècnic per la UPC; especialista en base de dades geoespacials, GIS de codi lliure i amb més de 15 anys d’experiència en projectes d’enginyeria vinculats a l’obra civil i infraestructures urbanes.   

Els alumnes han valorat molt positivament el curs, tant en el contingut i metodologia, com en els coneixements obtinguts, que complementen la seva formació i consideren d’utilitat en el seu entorn laboral. 

Agraïm als participants el seu interès, i al Josep Lluís Sala per la seva implicació en el bon desenvolupament del curs.

 

(Imatge: sessió curs)

Publicat el 19 de juny del 2014