FINALITZA LA SEGONA EDICIÓ DEL CURS DE QGIS

Valoració molt positiva per part dels assistents.

El curs sobre SISTEMES D’INFORMACIÓ GEOGRÀFICA EN PROGRAMARI LLIURE AMB QGIS, organitzat pel COLGEOCAT, va finalitzar el passat 17 de març.  

Durant 6 dies, i en horari de tarda, els alumnes han pogut assolir la formació bàsica en Sistemes d’Informació Geogràfica en codi lliure i comuns a qualsevol especialització en el camp de la gestió i anàlisis dels diferents aspectes del territori en general o de les infraestructures urbanes en particular.  

El curs ha estat impartit per Josep Lluís Sala Sanguino, Partner Director de BGEO OPEN GIS, SL; CEO de Giswater Association; especialista en base de dades geoespacials, GIS de codi lliure i amb més de 15 anys d’experiència professional.  

Han participat 10 alumnes, que han valorat molt positivament el curs, tant en el contingut i metodologia, com en els coneixements obtinguts, que complementen la seva formació i consideren d’utilitat en el seu entorn laboral.

Agraïm als participants el seu interès, i al Josep Lluís Sala per la seva implicació en el bon desenvolupament del curs.   

 

(Imatge: sessió celebrada el 03/03/2016)

Publicat el 23 de març del 2016