FINANÇAMENT DE PROJECTES DE REACTIVACIÓ INDUSTRIAL

Per a empreses amb seu social o seu operativa a Catalunya.

Finançament per al teixit empresarial, especialment adreçat a la indústria, amb l’objectiu de facilitar l’accés al crèdit a projectes d’inversió que contribueixin a reactivar l’activitat industrial, millorar-ne la competitivitat i afavorir la creació de llocs de treball.

La convocatòria de la línia dajuts en forma de garantia per al finançament de projectes de reactivació industrial, segons l’Ordre EMO/223/2013, de 16 de setembre (DOGC de 26 de setembre), va destinada a empreses amb seu social o seu operativa a Catalunya.

El Departament dEmpresa i Ocupació respon del 80% del principal pendent de cada préstec que lempresa tingui formalitzat a través de lInstitut Català de Finances. Aquest aval del 80% comporta la concessió dun ajut que es calcularà conforme els Reglaments de la Unió Europea.

   Els préstecs han destar destinats a finançar projectes de reactivació industrial, que poden ser:

– Per implantar la creació de nous establiments industrials o ampliar els existents i que comportin la creació de nous llocs de treball;

– Per millorar la competitivitat, ja sigui desenvolupant nous productes o incorporant sistemes de producció industrial, i generin ocupació neta.     

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2013 o fins lexhauriment del pressupost destinat a aquestes línies.     

Tota la informació detallada clicant AQUÍ.

 

(Font: Àrea de Serveis a l’Empresa)

Documents adjunts FINANÇAMENT DE PROJECTES DE REACTIVACIÓ INDUSTRIAL:
Publicat el 18 de octubre del 2013