GAIA. LA GRAN MARE

L’ICGC ha presentat aquest documental divulgatiu.

Dimecres 16 de març, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya va presentar a Barcelona el documental divulgatiu GAIA. LA GRAN MARE, adreçat a un públic generalista i, en especial, als joves interessats en les Ciències de la Terra.

Aquest documental científic tracta de l’origen de la Terra, de la seva evolució fins a l’actualitat i del futur que espera al planeta, posant èmfasi en els conceptes geològics bàsics desenvolupats per alguns dels personatges més destacats de la història de les Ciències de la Terra i repassant alguns dels coneixements més rellevants, adquirits per mitjà del raonament científic.   

Els fets i les idees es presenten mitjançant il·lustracions i animacions tridimensionals realitzades amb ordinador i en filmacions d’exteriors rodades al mateix ICGC, en museus i també en paisatges geològics emblemàtics localitzats a Catalunya, Anglaterra, Escòcia i el País Basc.   

Es poden ampliar els detalls a la NOTA DE PREMSA.

El documental, que ha estat produït per lICGC, sota la direcció i realització cinematogràfica de Xavier Berenguer i la direcció científica de Xavier Berástegui, es pot veure al següent ENLLAÇ.

A més d’en català, també està disponible en castellà i anglès.  

 

(Font/Imatge: ICGC)

Publicat el 23 de març del 2016