GEOLO/MUN 2010, la Geologia aplicada a la gestió municipal

Els passats 16 i 17 de setembre es varen celebrar, a la Universitat de Girona, les jornades GEOLOMUN 2010: la Geologia aplicada a la Gestió Municipal, iniciativa duta a terme per GEOCAMB (Centre de Geologia i Cartografia Ambiental), membre de la Xarxa IT dInnovació Tecnològica.

Al suport rebut per part del Consell Social de la Universitat de Girona, GEOLOMUN 2010 també va comptar amb la col·laboració de diverses entitats, entre les que es troba COLGEOCAT, que va participar activament a la sessió de clausura de les jornades, amb la intervenció del Joan Escuer.

Per tal de debatre la importància dels coneixements geològics per la gestió en l’àmbit municipal, les jornades van reunir a professionals experts en diversos camps de la Geologia Aplicada, així com a responsables polítics i tècnics dels Ajuntaments implicats en la gestió urbanística, mediambiental, cultural i turística.

Al llarg de dos matins es van exposar les ponències sobre cartografia geològica, riscos naturals, recursos hidrogeològics, energia geotèrmica, i valorització del patrimoni geològic.

Breument es podran consultar els textos i documents de les diverses conferències al web: www.udg.edu/geocamb

Publicat el 27 de setembre del 2010