Geolodia 2013

11 i 12 de maig del 2013.

El Geologia és una festa de divulgació de les Ciències de la Terra que pretén apropar la Geologia i la professió del Geòleg a la societat en general.

El Geolodia, que enguany tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig, és una activitat que es desenvolupa arreu de tot l’estat espanyol, organitzant sortides de camp en llocs interessants per seu entorn geològic, guiades per geòlegs, que proporcionen una informació rigorosa a nivell divulgatiu, i dirigida a tots els públics.

El Geolodia es converteix en un acte de sensibilització a la població sobre la importància i la necessitat de protegir el nostre patrimoni geològic.

A Catalunya les excursions guiades seran les següents:

Barcelonaitinerari de Súria a Cardona, sota el títol "Recorregut geològic per la Conca Potàssica Catalana". Tota la informació detallada clicant AQUÍ.

Gironaexcursió al Llac de Banyoles, amb el títol "L’Estany de Banyoles, 6 històries d’aigua". Tota la informació detallada clicant AQUÍ.

Lleidaexcursió al Parc Natural de l’Alt Pirineu, Vall de Siarb, sota el títol "Un viatge en el temps geològic: dels rius fòssils de fa 250 milions d’anys fins als jaços fluvials actuals". Tota la informació detallada clicant AQUÍ.

– i Tarragonaexcursió Prat de Comte-Tossal d’Engrilló, a les Terres de l’Ebre. Tota la informació detallada clicant AQUÍ.

Podeu consultar tota la informació, així com altres excursions arreu de les províncies espanyoles, al següent LINK.

(Font: SGE / Imatge: Cartell Geolodia 2013 Tarragona)

Publicat el 18 de abril del 2013