GEOSINTÈTICS

Jornada tècnica, dijous 19 d’abril.

La jornada sobre productes geosintètics, organitzada conjuntament entre la Comissió de Construcció i Instal·lacions del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i l’ITeC, amb la col·laboració de l’empresa Intermas, se celebrarà el 19 d’abril a les 9 del matí a Via Laietana 39.

En una societat moderna, industrialitzada, ser "mòbil" és absolutament essencial i pràcticament un dret fonamental, la qual cosa una infraestructura adequada, de manera que la industrialització funciona com un motor de gran abast en la construcció de rutes de transport.

La interacció d’un creixent rendiment econòmic i l’augment de la prosperitat entre la població i l’augment de la mobilitat ofereix als enginyers civils i arquitectes un enorme potencial ja que es requereixen mesures massives d’infraestructura per atendre als creixents volums de tràfic rodat i ferroviari.

Les demandes sobre la qualitat de les rutes de transport augmenten amb l’augment dels volums de tràfic dins de la ciutat i la propagació de trens d’alta velocitat requereix capes de base d’alta qualitat per a les pistes.  

Els geotèxtils estan deixant cada vegada més la seva petjada en la capa base i la construcció de rutes de transport, ja que ofereixen clars avantatges: són diversos, flexibles, extremadament resistents, fàcils d’instal·lar i, depenent de l’aplicació que ens ocupi, també són considerablement menys costosos que els mètodes tradicionals de construcció a força de fils d’alta tenacitat són convincents del sector de l’enginyeria civil.

L’assistència és gratuïta, si bé és imprescindible inscripció prèvia.  

Tots els detalls al següent ENLLAÇ.

 

(Imatge: programa jornada)

Documents adjunts GEOSINTÈTICS:
Publicat el 29 de març del 2018