Gestión del Riesgo Ambiental, LRA y Consultoría asociada al Riesgo

COLGEOCAT organitza, el dimecres 15 de juny, la jornada tècnica Gestión del riesgo ambiental, Ley de Responsabilidad Ambiental y Consultoría asociada al Riesgo.

Tot fent una reflexió sobre el futur de la consultoria ambiental en el marc de la gestió del risc, l’objectiu d’aquesta jornada és crear un espai a nivell tècnic i administratiu-legislatiu en el nou camp professional que es presenta derivat del desenvolupament de la Llei 26/2007 de Responsabilitat Ambiental, així com presentar noves perspectives i metodologies en els estudis i anàlisis de risc ambiental.

Dirigida a professionals de la consultoria ambiental, operadors, gestors i responsables d’empreses, tècnics de l’Administració i organitzacions sectorials, entre altres, la jornada comptarà amb les ponències de professionals com el Sr. Enric Pueyo Bes, de la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Isabel Lorente Álvarez, Gerencia de Desarrollo Rural de Tragsatec, S.A., el Sr. Sergio Simón Quintana, Director Tècnic de Greasa, el Sr. Miguel Ángel de la Calle Agudo, Director Tècnic de Pool Español de Riesgos Medioambientales, i el Sr. Lluis Fructuoso Barea, de DPS Consultoría.

Amb el patrocini de Swissi España.

Podeu consultar més informació en el tríptic adjunt.

Documents adjunts Gestión del Riesgo Ambiental, LRA y Consultoría asociada al Riesgo:
Publicat el 12 de abril del 2011