Gràcies Elias i Silvia

El moment de crisis i incertesa que viu la nostra societat, també es deixa notar a la Delegació del Col·legi de Geòlegs de Catalunya.

L’activitat de visats ha caigut molt en els darrers temps, passant d’una mitjana de més de 30 visats diaris a una activitat actual estabilitzada d’entre 7 i 9 visats diaris.

Aquesta davallada comporta que la Delegació estigui en pèrdues permanents cada mes, dona la baixada d’ingressos i el règim financer que tenim que suportar pel fet de ser Delegació.

Ambdues coses han obligat a l’actual Consell de Govern a prendre una decisió a disgust, però que per responsabilitat ha calgut aplicar. S’ha fet una reducció de plantilla laboral, cosa que ja estava prevista i pressupostada, tal i com es va presentar en l’assemblea d’enguany.

Deixem de comptar amb el servei que l’Elias i la Silvia ens han ofert durant tots aquests anys. Volem agrair la seva feina feta, així com la bona relació que hi ha hagut amb ells durant tots aquests anys, fins i tot ara amb aquesta difícil decisió presa.

De ben segur que es notarà la seva absència, però també és ben cert que ens cal redimensionar-nos per tal de ser viables i aquesta ha estat una primera mesura presa. Calen més esforços i aconseguir que el col·legi de Geòlegs de Catalunya sigui una realitat el més aviat possible, per tal de tenir més recursos i poder mantenir una estructura creada amb l’esforça de tots vosaltres.

Elias i Silvia, de part de tot el Consell de Govern us donem les gràcies per la vostra feina i dedicació.

Consell de Govern de Colgeocat

Publicat el 12 de juliol del 2011