Gran participació a la IV Cursa Intercol·legial

El temporal de pluja i vent no va desanimar els gairebé 300 corredors.

A les 09:30 h. del passat dissabte 27 d’abril arrencava la IV Cursa Intercol·legial al Port Olímpic de Barcelona.

S’iniciava així un recorregut de 5 km. per la categoria infantil i de 10 km. pels adults, caracteritzat per les dificultats afegides pel temporal de pluja i vent de tot el cap de setmana.

Organitzada per 13 col·legis professionals, entre ells COLGEOCAT, i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, la Cursa Intercol·legial ha celebrat amb èxit la seva quarta edició, amb 350 inscrits en les diferents categories: Veterà (masculí i femení), Sènior (masculí i femení), Júnior (masculí i femení) i Infantil (masculí i femení), consolidant l’objectiu d’unir els diferents col·legis i associacions professionals de Catalunya a través de l’esport. 

Mencionar també, la col·laboració i el patrocini de diferents entitats i empreses que han recolzat l’esdeveniment. 

Enguany COLGEOCAT ha fet dos podis: un primer lloc per Xavier Ventayol Farràs, en la categoria Infantil masculí, i un tercer lloc per l’Ana Sotos Guerrero, en la categoria Sènior Femení.
Felicitats als guanyadors i la nostra enhorabona a tots els corredors del COLGEOCAT, per la seva participació, implicació i pel gran paper que van fer, tot i les dificultats afegides pel mal temps.

La classificació infantil i adults, les imatges i el vídeo de la cursa clicant AQUÍ.

T’esperem l’any vinent!

(Imatge: Xavier Ventayol, primer premi categoria Infantil)

Publicat el 30 de abril del 2013